2017. május 2., kedd

Mesztegnyő - Kak 10

Az év első 4 hónapjában nagyon keveset, szinte semmit nem túrázta. Elég nehéz most beindulni de próbálkozom. Egyelőre vonattal.

Ösztönzésként idén is beszálltam a Somogy Megye Teljesítménytúrázója 2017 mozgalomba igaz idén nem várható 100 %-os teljesítés mint 2016-ban de a túrákon való részvételre talán így kicsit több kedvem lesz. Meg aztán itt ez a pocak is, amivel kellene kezdeni valamit.


A hagyományos Május 1-i kisvasúti nap Mesztegnyőre szólított bennünket is. Szépen felfutott ez a kisvasutas túra sorozat idén kb. 160-an voltak az összes távon.



Bemelegítésnek a rövidke, 14 km-es túra is elég volt így vonatozhattunk is egy kicsit. A jegyünk Szúnyogvárig szólt majd az erdőben a már eléggé ismert útvonalon a sínek mentén érkeztünk meg Felsőkak vasútállomására ahol a pihenő helyen reggeliztünk, felírtuk a kódot majd a homokos terepen tovább sétáltunk.


Megvan még a Háromház fogadó az erdő mélyén és a hatalmas kutyák is megvannak. Vissza kanyarodva a sárga sávon az egykori Kopár puszta felé indultunk.



A régi temető előtt Máté adta az igazolásokat majd még egy kis séta és vissza érkeztünk Mesztegnyőre.


Megkaptuk Gabitól az emléklapot és a kitűzőt és megkaptam a TT sorozat első pecsétjét is. Kis pihenés után Marika biztonsággal haza szállított. Köszönöm a rendezést és köszönöm a túrát.

Még több fotó, katt a kis képre:
Mesztegnyő - Kak 10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése